Jan Sonneveld

BusinessClubRadio start op woensdag 9 april om 21:00 uur op EDE FM

Posted by | Radio | No Comments

Op woensdag 9 april start een nieuwe serie radio programma’s door ondernemers, voor ondernemers. Jan Sonneveld gaat in gesprek met ondernemers uit de Gelderse Vallei en praat met hen over hun bedrijf, de markt, hun passie en hun muzieksmaak. De verschillende onderwerpen worden afgewisseld door muziek die door de gast zelf is uitgekozen. Daardoor is niet alleen de inhoud van de gesprekken afwisselend, maar ook de soort muziek. BusinessClubRadio zal nauwe banden aanleggen en onderhouden met de vele business clubs en netwerkgroepen in de regio. Bestuurders van deze verenigingen zullen regelmatig aan het woord komen. Naast ondernemers zullen ook af en toe lokale of regionale bestuurders uit de regio aan het woord komen. Maar het blijft wel gericht op het bedrijfsleven. Alle uitzendingen zullen achteraf terug te luisteren zijn vanuit de website van Omroep Ede.

Het programma wordt iedere woensdagavond om 21:00 uur Live uitgezonden vanuit de studio’s in het Culturagebouw in Ede.

Het team van BusinessClubRadio bestaat uit:

  • Redactie – Ingrid Ruiter, interim secretaresse en eigenaresse van Being-You (voor kleur- en stijladvies).
  • Techniek – René van Schenkhoff, politieagent en informatieverwerker bij de nationale politie/landelijke eenheid.
  • Presentatie – Jan Sonneveld, interim manager en oprichter van QAtool BV, een online verbetermethode voor MKB organisaties. Jan heeft hiervoor ruim  40 business club programma’s verzorgd bij een andere lokale omroep.

De eerste gast is Ingrid Ruiter van Being You. Op 16 april komt Vera Hogewoning van FreeVoice Antwoordservice en Freevoice Telecom aan het woord en op 23 april Koen Jansen, eigenaar van Koen Makelaar.